Cubit MEMBER issues forum: trying to add link to sig and not working

Views: 36, Replies: 17 » Jump to the end
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 11:52 AM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
[url="http://cubits.org/amateurhybridizers/">Amateur Daylily Hybridizers
[url=" http://cubits.org/goats/">Goats![/url] this is what I put on my public profile section and on the sig it shows everything above without the last [/url] after goats . The only link that works is the goat one!

What's missing or wrong with this?

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagestarlight1153
Feb 18, 2010 11:58 AM CST
Name: starlight1153 Zone 8a/b
AL.
you have some > 's instead of [ and ]
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:09 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
Thanks Star! Hadn't spotted those.

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagestarlight1153
Feb 18, 2010 12:14 PM CST
Name: starlight1153 Zone 8a/b
AL.
Molly.. You still have a space afte r the wor d hybridiers and the closing [/url at the end of the text to turn it blue

Ya almost there : )
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:15 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
Went to public profile and change to this:

[url="http://cubits.org/amateurhybridizers/"]Amateur Daylily Hybridizers [/url]
[url="http://cubits.org/goats/"]Goats![/url]


and got this in my sig:

[url="http://cubits.org/amateurhybridizers/"]Amateur Daylily Hybridizers [/url]
[url="http://cubits.org/goats/"]Goats![/url]

what am I still doing wrong? Neither link works now.

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:17 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
fixed the space and still got this:

[url="http://cubits.org/amateurhybridizers/"]Amateur Daylily Hybridizers[/url]
[url="http://cubits.org/goats/"]Goats![/url]

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagestarlight1153
Feb 18, 2010 12:18 PM CST
Name: starlight1153 Zone 8a/b
AL.
Take out the " 's
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:20 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
why would the s stop the link from working? It's in the text and not the link. I'll try it but then it won't make any sense.

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:22 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
well I took out the s in goats and Hybridizers and that didn't workl. I can't remove it from the address cause that s is in the address.

More ideas?

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagedave
Feb 18, 2010 12:28 PM CST
Name: Dave Whitinger
Jacksonville, Texas
Resident cubit-master
Looks like you got it?
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:29 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
Yes arejay59 spotted the quotation marks I didn't need in it. Was mixing html and this code up!

Thanks!

MollyD
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




Imagestarlight1153
Feb 18, 2010 12:38 PM CST
Name: starlight1153 Zone 8a/b
AL.
Your signature links at the bottom of yoru post work for me and are blue. : )
Imagemollyd1953
Feb 18, 2010 12:44 PM CST
Name: Molly Denza
Columbia, TN
Smiling
RainDog Farm,Columbia,Tn
Goats




ImageRickCorey
Nov 14, 2012 8:06 PM CST
Name: Rick Corey
Pacific NorthWet Zone 8a
Is there a way to make a link that goes to a post in a thread ... the first unread post?

Tentatively, when I do the following, it goes to something like "post # 80" in the thread, not to "whatever is CURRENTLY my first unread post, as of each time I click on the click".
- - - - - http://cubits.org/ellasgarden/thread/view/71790/?offset=80#n...

(I am trying to make a link that always takes me to my first unread post, and takes anyone else to THEIR first unread post.)

This next link always goes to the FIRST post in the thread, so I can just click on "first unread" ... but I would like to make a "first unread post" that will work for mme or for anyonee, whenever they click it.
http://cubits.org/ellasgarden/thread/view/71790/
Imagethreegardeners
Nov 15, 2012 9:24 AM CST
Name: Lee Anne Stark
Ontario, Canada
Perpetually happy!
click on the "first unread" on the thread and then use that link. That way, the first unread is right in the link and it *should* take anybody to their first unread post in the thread.
Imagedave
Nov 15, 2012 10:54 AM CST
Name: Dave Whitinger
Jacksonville, Texas
Resident cubit-master
Lee Anne's answer is exactly what I was going to say. :)
ImageRickCorey
Nov 15, 2012 8:52 PM CST
Name: Rick Corey
Pacific NorthWet Zone 8a
Thanks, I THOUGHT that's what I did, but clearly not.

I'll try again.

Thanks, both!
ImageRickCorey
Nov 15, 2012 10:00 PM CST
Name: Rick Corey
Pacific NorthWet Zone 8a
Funny, today it works starnegly, snding me back into the midle of a list that I was actually near the end of.

Let me try again tomorrow ... I DO use IE7 at work, anhd who knows what THAT will do at any time!

I can test from home if I just swap a few cables around, b ut I bent a pin on a video connector trying to do in the dark last time.

If you can clic k on m y Piggy Chat or Oink thread links separated b y a few minutes or hours, someone will post in-between and probably show you that only my browser is having a hard time.

If m y browser uses those links oddly again tom orrow, I will just make them go to the first post, and then click on "frist unread". It won't break my fn ger to click twice!

« Back to the top
« Cubits.org homepage
« All about Cubits.org cubit homepage
« Cubit MEMBER issues forum

You must first create a username and login before you can reply to this thread.

All about Cubits.org

The place to talk about the Cubits.org website. How to use it, requesting new features, etc.

» Home
» Forums
» Articles
» Pages
» FAQ

Cubit owners: