Cubit OWNER issues forum: YouTube BB Code

Views: 16, Replies: 4 » Jump to the end
Imagenap
Sep 24, 2018 8:42 AM CST
Name: Nancy
Buffalo NY
I'm so sorry, Dave. I know we are a big pain in the neck, but we are having trouble posting YouTube videos on this site. In fact, old posts like this one ...

https://cubits.org/WhosWhoSpotlight/articles/view/1724/

... are gone as well. There's nothing there.


I wish I didn't have to trouble you. Sorry.


On another note, I also had trouble getting one of the puzzle links I was posting to become an active link. Brenda tried helping me and had trouble too. Then magically, one of her attempts worked.

Something tells me maybe we should have left well-enough alone.

[Last edited Sep 24, 2018 8:45 AM CST]
Quote | Post #1298042 (1)
ImageMarylyn
Jan 24, 2019 12:46 PM CST
Name: Marylyn
Houston, TX
All of my algebra videos are gone, too. Is this something that is going to be fixed, Dave? https://cubits.org/cpca/thread/view/75621/ I think only my daughters watch them anyway, so it isn't that big of a deal. Smiling
Imagedave
Jan 28, 2019 2:38 PM CST
Name: Dave Whitinger
Jacksonville, Texas
Resident cubit-master
I fixed the youtube codes and they should all show up properly again.
Imagenap
Jan 28, 2019 2:56 PM CST
Name: Nancy
Buffalo NY
You're a genius, and you're awesome. Thank you! Lovey dubby *Blush*
ImageMarylyn
Jan 28, 2019 3:22 PM CST
Name: Marylyn
Houston, TX
Thanks, Dave!!

« Back to the top
« Cubits.org homepage
« All about Cubits.org cubit homepage
« Cubit OWNER issues forum

You must first create a username and login before you can reply to this thread.

All about Cubits.org

The place to talk about the Cubits.org website. How to use it, requesting new features, etc.

» Home
» Forums
» Articles
» Pages
» FAQ

Cubit owners: